Waar is Unox meisje Luca Prins gebleven?

Luca Prins Unox meisje 2009

Waar is onze Egmondse UNOX Meisje Luca Prins gebleven? 2009 was het beste jaar waar.

Op 2 januari 2009 staat ze op voorpagina van de De Telegraaf, een meisje stapt de zee uit na een nieuwjaarsduik. Geenstijl reageert en gaat op zoek naar de rondborstige blondine. Als snel is ze het gesprek van de dag en diezelfde avond nog zit ze bij RTL Boulevard. Luca Prins is de hype van 2009 maar gek genoeg hebben we nooit meer iets van haar gehoord. Waar is Luca Prins gebleven?

Luca Prins: een niet onaardig maar voor de rest doodgewoon meisje van 17 uit Egmond-Aan-Zee. Op nieuwjaarsdag veranderde haar leven. Een fotograaf van De Telegraaf, maakte een foto toen ze met haar Unox-mutsje op uit het koude water liep. Een dag later stond ze op de voorpagina van de krant en sprak heel Nederland over de borsten van het Unox-meisje dat intussen het Beemster-meisje is geworden.

Luca Prins : ‘Wist ik veel. Ik ging gewoon ijsberen met mijn zusje en vriendinnen, net zoals vorig jaar. Het liep die dag vol fotografen op het strand. Ik dacht dat het gewoon toeristen waren. Nooit gedacht dat er eentje van de krant tussen stond. Tot de volgende ochtend. Mijn vriendje was bij me thuis en hij kreeg een sms-je van een vriend. Je liefje staat in de krant . Dan zijn we onmiddellijk naar de krant gehold. En daar stond ik dan. Schrikken!’

Bij Beemster moeten ze zeker gedacht hebben … uit zulke uiers moet wel lekkere kaas komen.’ ‘Die kende ik nog niet. Ach, ik kan er best om lachen. Deze morgen las ik er nog eentje. Daar wil ik mijn Unox-worst wel eens tussen steken. Maar het mag nu wel gaan eindigen. Mijn vriend heeft er stilaan genoeg van. Eerst was hij fier, want zowat elke Nederlander vond dat hij een mooi meisje had. Maar dat is voorbij. Ik snap het wel, het moet vervelend zijn als iedereen constant naar de borsten van je vriendinnetje zit te staren. En voor mij mag het ook gaan ophouden. Ik wil mijn oude leventje terug. Vorige week had ik proefwerken. Het was met al die heisa soms moeilijk om er de aandacht bij te houden.’

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories

Social Media

Most Popular

On Key

Related Posts